Vrijwilligers

In Nederland hebben sportverenigingen vaak vrijwilligers die helpen met het besturen van een club. Zonder vrijwilligers kan een sportvereniging eigenlijk niet bestaan. Vrijwilligers zijn nodig om een club in stand te houden. Kortom, sportvrijwilligers zijn essentieel.

Ook voor BC’67 Veghel zijn sportvrijwilligers onmisbaar om te helpen met het besturen van de club. En daarmee bedoelen we ‘besturen’ in de breedste zin van het woord. Van het organiseren van toernooien, tot het begeleiden van het jeugdkamp. Er zijn allerlei activiteiten en taken binnen BC’67 Veghel waarbij wij de hulp van vrijwilligers hard nodig hebben.

Het werk van onze vrijwilligers is onbetaalbaar, echter waarderen wij dit vrijwilligerswerk ontzettend. Daarom organiseren we elk jaar een vrijwilligersavond om al onze vrijwilligers op die manier te bedanken.

Wil jij graag je steentje bijdragen aan onze club? Of wil je graag meer informatie over wat het inhoud om vrijwilliger te worden van BC’67 Veghel? Neem dan contact op met de voorzitter van BC’67 Veghel, Mike Lusthof via voorzitter@bc67veghel.nl.

Want ook voor BC’67 Veghel, zijn (sport)vrijwilligers essentieel!

 

Voor alle vrijwilligers van de vereniging wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aangevraagd.