Vereniging

BC’67 Veghel is een vereniging waar iedereen op zijn eigen niveau kan (leren) badmintonnen. We zijn een club waar leden zich thuis voelen.

Badminton is een sport die iedereen kan spelen. Dit kan door een recreatief partijtje op de vrije speelavond te spelen, maar ook door deel te nemen aan de competitie op zowel regionaal als landelijk niveau. Bij ons badmintonnen spelers variërend van 6 tot 75 jaar.

Binnen onze club hechten we veel waarde aan gezelligheid. Daarom hebben we een aantal gedragsregels opgesteld. Op deze manier houden we het voor iedereen leuk!

BC’67 Veghel is een actieve vereniging. We organiseren allerlei activiteiten voor onze clubleden. Zo zijn er jaarlijks de clubkampioenschappen en het familietoernooi. Ook is er het beroemde kalkoenbouten- en lentekriebeltoernooi met respectievelijk Kerst en Pasen. Voor onze jeugd organiseren we ieder jaar een jeugdkamp en diverse gezelligheidstoernooitjes.

In het bijzonder vermelden we ons seniorentoernooi. Dit landelijk toernooi wordt jaarlijks door ons in de maand februari/maart georganiseerd. Hieraan wordt deelgenomen door zo’n 200 badmintonners uit heel Nederland tot aan het hoogste niveau.