Open Seniorentoernooi 2016

Op zaterdag 20 en zondag 21 februari jongstleden was het jaarlijkse Open Seniorentoernooi. Ieder jaar weer een hoogtepunt van onze badmintonvereniging. Niet in de laatste plaats door de grote groep deelnemers; dit jaar meer dan 160. Er kon wederom worden gespeeld in de verschillende klassen 1, 4, 6 en 8. Dus van eredivisie tot recreanten niveau.

Traditioneel was zaterdag de drukste dag waarin heel wat wedstrijden werden gespeeld in de voorrondes (afvalsysteem of poule). Desalniettemin kon er volop worden genoten van prachtige partijen. De strijd liep af en toe hoog op waarin de spelers en speelsters tot het uiterste gedwongen werden.

1

2

Zaterdagavond werd er weer gezorgd voor een stuk ontspanning in De Stapperij. De meest serieuze spelers lagen natuurlijk al lang op bed, terwijl de liefhebbers tot in de kleine uurtjes doorgingen aan de bar. Wederom een hele gezellige happening met ook dit jaar weer een groep overblijvers van team Ulft, die hun intrek vonden in de kampeerboerderij.

3

Zondag in de vroege ochtend werd al weer gestart met het afwerken van het programma wat later werd gevolgd door de finale rondes. Ook door onze eigen club werken enkele prijzen in de wacht gesleept. Brandon werd uiteindelijk 2e bij de heren enkel klasse 1, Pieter en Marjon een 2e plaats bij de gemengd dubbel klasse 6, Joost 1e heren klasse 8, Jeroen en Joost 1e bij de heren dubbel in de klasse 8, Cora en Denise 1e bij de dames dubbel in de 8, Joost en Christel 1e bij gemengd dubbel en Cora en Theo 2e bij de gemengd dubbel.

Voor alle overige prijswinnaars zie badmintonnederland.toernooi.nl

4

Het toernooi kan en wordt jaarlijks georganiseerd met en door een grote groep vrijwilligers. In de loop der jaren is dit uitgegroeid tot een hechte groep en de club kan dan ook altijd op hun inzet rekenen. Dit is buitgewoon fantastisch. In het bijzonder ging onze dank dit jaar uit naar Ine van den Heuvel, maar uiteraard geldt onze dank naar de hele groep en onze leden van de ToC: Mandy, Martijn, Meike, Nienke en Theo.

De data voor volgend jaar staat alweer vast gelegd in de agenda!

Namens de ToC

Agenda:

zondag 17 april – Uden-Veghel toernooi; dit jaar in Veghel

zaterdag 22 oktober – Open Jeugdtoernooi

zaterdag 11 en zondag 12 maart 2017 – Open Seniorentoernooi (jubileum editie)

Comments are closed.