[27-11-2021]

Beste bezoeker van BC’67 Veghel,

Zoals je wellicht al hebt vernomen, moeten alle doorstroomlocaties per zondag 28 November 2021 gesloten zijn tussen 17.00 uur en 05.00 uur. Helaas geldt dit ook voor de sporthal en kunnen wij dus niet meer badmintonnen op dinsdagavond en donderdagavond. Vooralsnog zal dit gelden voor de komende drie weken. Met het bestuur zijn we aan het onderzoeken of we een nieuw speelmoment kunnen creëren in het weekend, zodat je toch nog een keer kan badmintonnen. Zodra we hier meer informatie over hebben, zullen we onze leden hier per email over informeren.

De trainingen op de dinsdagochtend en zaterdagochtend gaan wel door en zullen voortgezet worden op de manier zoals we gewend zijn.

Op basis van de aangekondigde maatregelen heeft ook het bestuur van de spil besloten om het wijkgebouw volledig te sluiten. Dit houdt in dat we géén kantine hebben op de competitiezondag 5 december.

Vanuit de bond hebben wij nog niets gehoord over de voortgang van de competitiewedstrijden in het weekend, zodra hier meer over bekend is zullen wij de spelers informeren. De midweekcompetitiewedstrijden in deze weken komen uiteraard te vervallen.

Wij verwachten dat bovenstaande regels, evenals de basis-regels gerespecteerd worden. Samen tegen Corona.