Badminton is meer dan een slag. Dit is de oude slogan van Badminton Nederland.
Badminton is leuk en bij BC ’67 Veghel kunnen wij u van alles bieden, voor ieder wat wils. Kijk rustig op onze website rond. Hier kun je informatie vinden over alle vormen van het lidmaatschap, speeltijden, contributie en over wat we allemaal organiseren.

BC ’67 Veghel heeft de volgende begrippen hoog in het vaandel staan:
Trots op onze club
Veilig en sociaal
De jeugd heeft de toekomst
Een open club
Ontwikkeling op elk niveau.

Dit allemaal samengevat is onze missie: Het aanbieden van badmintonfaciliteiten, waarbij alle betrokkenen bij BC ’67 Veghel plezier kunnen beleven aan de badmintonsport. Wij onderkennen de maatschappelijke waarde van badminton en sport in het algemeen en willen hierin een positieve bijdrage aan leveren.

Nieuwsgierig geworden? kom eens kijken op een van onze speelmomenten of neem contact op met onze secretaris Denise van Roosmalen – Steenbakkers (info@bc67veghel.nl)