BC’67 Veghel heeft vele jeugd spelers (zowel competitie als recreatief) waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan (leren) badmintonnen en dit in combinatie met heel veel speelplezier. Aan gezelligheid en plezier ontbreekt het niet bij BC’67 Veghel. Jaarlijks worden toernooien georganiseerd zoals onder andere het vriendjes en vriendinnetjes toernooi en het ouder-kind toernooi.  Verder doen alle jeugdleden ook mee aan de jaarlijkse clubkampioenschappen. Met een aantal teams neemt BC’67 Veghel dit seizoen deel aan de regionale jeugdcompetitie maar ook op verschillende toernooien zijn onze Veghelse jeugdspelers te vinden. In 2013 is het U11 team zelfs Nederlands Kampioen geworden voor regio teams!

Ben je nog geen lid van BC’67 Veghel, maar lijkt het jou ook leuk om te badmintonnen? Kom dan een keertje kijken bij een van onze jeugdtrainingen of meld jezelf aan voor de proeflessen.

Speeltijden

18:30 – 19:30: Jeugd competitie & Shuttlemeppers

18:15 – 20:15: Jeugd competitie (training)

09:00 – 10:30: Shuttlemeppers groep B basisschool (training)